Sport buds – kuulokkeilla lisää tempoa treeneihin


Puhelin ja kuulokkeet tulee otettua monesti treeneihin mukaan mm. musiikin kuuntelun takia. Kuulokkeita on paljon erilaisia malleja, eikä kaikki välttämättä sovellu treenaamiseen. Käytä sport buds -kuulokkeita treenatessa, niin treenistä saa helposti irti enemmän, kun kuulokkeet pysyvät menossa mukana.

Sport buds

Sport buds -kuulokkeilla tarkoitetaan langattomia, bluetoothin avulla toimivia in-ear kuulokkeita. Urheilua varten suunnitellut kuulokkeet on suunniteltu nimenomaan pysymään korvissa liikkuessa. Kuulokkeiden paketissa tulee mukana erilaisia vaihtopäitä kuulokkeiden suojaksi. Vaihtopäiden avulla varmistetaan kuulokkeiden sopivuus jokaiselle treenaajalle.

Suojaus niin kuulokkeille kuin treenaajalle

Urheiluun tarkoitetut sport buds -kuulokkeet kestävät usein vettä ja hikeä, mikä on tärkeää treenatessa. Useimmissa malleissa on olemassa IPX4-luokitus, minkä takia esim. hiki tai roiskeet eivät vaurioita kuulokkeita.

Kuulokkeiden langattomuus on omanlaisensa suojaus niin treenaajalle kuin kuulokkeille. Treenatessa ei ole tiellä naruja, jotka voisivat aiheuttaa vaaratilanteita sinulle treenaajana ja voitkin siksi hyvin keskittyä olennaiseen eli itse treeniin. Tämä suojaa myös kuulokkeita, sillä ne eivät johtojen takia takerru, repeydy tai muutoin tule tallatuksi tai murskatuksi treenien tiimellyksessä.

Monissa kuulokkeissa on myös ääntä säätävä ominaisuus, jolla äänen voimakkuus soveltuu juuri sinun kuulolle sopivaksi. Näin on mahdollista treenata niin, että kuulee mahdolliset vaaratekijät ympäriltä musiikista huolimatta eikä kuulo vaurioidu.

Vaihtoehtoja löytyy

Sport buds – kuulokemalleja löytyy useita erilaisin muotoiluin ja ominaisuuksin. Vaikka ostaminen onkin helppoa netissä, ennen ostopäätöstä on hyvä vertailla malleja ja tarkastella niitä myymälöissä paikan päällä.