Puhelin mukaan juoksulenkille

Useimmat meistä ottavat nykyään puhelimensa mukaan kaikkialle, myös juoksulenkille. Puhelinta halutaan pitää mukana monestakin syystä. Joidenkin ihmisten on yksinkertaisesti oltava aina tavoitettavissa siltä varalta, että kotoa tai töistä soitetaan.

Puhelin lisää myös turvallisuuden tunnetta etenkin vieraammissa lenkkeilymaastoissa. Karttasovellus auttaa löytämään reitin kotiin, jos satut eksymään. Jos jokin ikävä onnettomuus osuu kohdalle, voit soittaa jonkun ystävän hakemaan sinua tai hälyttää tarvittaessa apua hätäkeskuksesta.

Sovelluksista uutta virtaa lenkkeilyyn

Älypuhelin on monella tapaa hyödyllinen lenkkikaveri, joka paitsi viihdyttää, myös auttaa sinua kehittymään juoksijana. Sovellusten avulla sinun on helppo seurata juostuja matkoja ja niihin kulunutta aikaa. Lisäksi saat tietää, montako kaloria onnistuit polttamaan.

Osa sovelluksista on suunnattu erityisesti kilpailuhenkisille ihmisille. Voit vertailla omia tuloksiasi muiden saavutuksiin ja kilpailla toisten juoksijoiden kanssa. Jos tämä ei vielä saa sykettäsi kiihtymään, kokeile esimerkiksi sovellusta, joka saa sinut uskomaan, että pakenet verenhimoista zombielaumaa!

Mihin puhelimen voi laittaa lenkillä?

Juoksijoiden ikuinen ongelma on se, ettei juoksuvaatteissa läheskään aina ole sopivaa taskua älypuhelimelle. Kädessäkään puhelinta ei ole hyvä pitää, sillä se voi helposti pudota hikisistä näpeistä. Tämä johtaa joskus varsin epätoivoisiin ratkaisuihin, joissa puhelinta yritetään tunkea milloin housuihin, milloin rintaliiveihin.

Ongelmaan on onneksi keksitty hyviä ratkaisuja. Voit valita esimerkiksi kätevän käsivarsikotelon, jossa puhelin pysyy taatusti paikallaan. Nämä urheilijoille suunnitellut kotelot ovat paljon lenkkeileville suorastaan välttämätön hankinta. Katso tarjous netistä!